• Moje konto
  • Ulubione
  • Koszyk
  • Menu

Produkt niedostępny

Struktura: ST12 Omnipore Matt Struktura: ST12 Omnipore Matt Wycinek płyty w formacie 900 x 600 mm Blat EGGER H194 ST12 Orzech Butcherblock 4100x1200x38 mm
Wycinek płyty w formacie 900 x 600 mm
Wycinek płyty w formacie 297 x 168 mm Blat EGGER H194 ST12 Orzech Butcherblock 4100x1200x38 mm
Wycinek płyty w formacie 297 x 168 mm
Wycinek płyty w formacie 2800 x 1300 mm Blat EGGER H194 ST12 Orzech Butcherblock 4100x1200x38 mm
Wycinek płyty w formacie 2800 x 1300 mm
Zdjęcie pomieszczenia Blat EGGER H194 ST12 Orzech Butcherblock 4100x1200x38 mm
Zdjęcie pomieszczenia
Struktura: ST12 Omnipore Matt Struktura: ST12 Omnipore Matt Wycinek płyty w formacie 900 x 600 mm Blat EGGER H194 ST12 Orzech Butcherblock 4100x1200x38 mm
Wycinek płyty w formacie 900 x 600 mm
1/5
Wycinek płyty w formacie 297 x 168 mm Blat EGGER H194 ST12 Orzech Butcherblock 4100x1200x38 mm
Wycinek płyty w formacie 297 x 168 mm
2/5
Wycinek płyty w formacie 2800 x 1300 mm Blat EGGER H194 ST12 Orzech Butcherblock 4100x1200x38 mm
Wycinek płyty w formacie 2800 x 1300 mm
3/5
Zdjęcie pomieszczenia Blat EGGER H194 ST12 Orzech Butcherblock 4100x1200x38 mm
Zdjęcie pomieszczenia
4/5
Blat EGGER H194 ST12 Orzech Butcherblock 4100x1200x38 mm
5/5

Blat EGGER H194 ST12 Orzech Butcherblock 4100x1200x38 mm

Koszty wysyłki 1 szt.

zobacz szczegóły

Produkt niedostępny

?

Dostępność:

  • Rzeszów: 0 szt.

Kup na raty:



Opis produktu

Blat EGGER H194 ST12 Orzech Butcherblock 4100x1200x38 mm idealnie sprawdzi się w kuchni oraz w innych pomieszczeniach domowych, a także w biurze czy w przestrzeni publicznej. Blat wykonany jest z płyty wiórowej i oklejony gładkim laminatem – przednia krawędź z charakterystycznym zaobleniem (tzw. blat postformowany). Grubość blatu to 38 mm.

Najważniejsze zalety:
- Wysoka odporność na uszkodzenia
- Bezpieczne w kontakcie z żywnością, właściwości antybakteryjne zgodne z ISO 22196 (= JIS Z 2801)
- Łatwe w czyszczeniu
- Możliwość użycia takich samych dekorów w panelach wnękowych
Producent: Egger